Eten & drinken bij The Toren - Een boutique en design hotel in het centrum van Amsterdam

Culinaire Samenwerking

Geachte gast,

Onlangs zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Restaurant Christophe’. Het befaamde restaurant heeft onder de bezielende leiding van Christophe Royer jarenlang een Michelin ster mogen dragen.
Aangezien het restaurant direct om de hoek van het hotel gesitueerd is kunnen wij u met veel plezier de mogelijkheid bieden om via roomservice  een culinair hoogstaand menu te bestellen. Naar wens serveren wij uw diner op uw kamer of maken wij een tafel gereed in onze lounge.

U kunt van deze service gebruik maken van dinsdag tot en met zaterdagavond van 18.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur.

Neemt u liever de tijd om van een uitgebreid diner te genieten in het restaurant dan reserveren onze receptie medewerkers graag een tafel voor u.

Bon Appétit!

Filosofie
Op 1 januari 2006 hebben Ellen en Jean-Joël, Restaurant Christophe overgenomen om de traditie van het restaurant voort te zetten, met behoud van de naam Restaurant Christophe’.
Ze waren hier al geruime tijd werkzaam. Vinologe Ellen als sommelier, sinds 2000. Fransman Jean-Joël werkte voor zijn 15 jarige loopbaan bij Christophe’ al bij verschillende Franse toprestaurants. Zo was hij onder andere werkzaam voor Paul Bocuse, restaurant Barrier in Tours en restaurant Les Templiers in Les Bezards. Nu hij mede-eigenaar van ‘Christophe is geworden kan hij de kaart echt volledig naar zijn eigen hand zetten…

Restaurant Christophe'
Leliegracht 46
1015 DH Amsterdam
Tel.: 020-6250807 Internet: www.restaurantchristophe.nl
 
Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 18.30 tot 22.30 uur
Zondag en maandag gesloten.
Restaurant Christophe is een rookvrij restaurant

Ons andere hotel:
Hotel Sebastians
historichotelsbenelux.com http://www.epoquehotels.com/ The Green Key Vote for The Toren - Luxury Hotel Awards