The Toren

Routebeschrijving The Toren

OPENBAAR VERVOER
Vanaf Centraal Station
Ca. 7 minuten met de tram: lijn 13 of 17 en twee minuten lopen. U stapt uit bij tramhalte Westermarkt. Vanaf de tramhalte steekt u de straat over richting de kerk. U loopt rechtsom de kerk de Keizersgracht op, over de eerste brug heen, u vindt The Toren een paar huizen na de eerste brug.

Vanaf Schiphol met de Airport shuttlebus
Tickets zijn beschikbaar bij de Tourist Information balie en bij de Conexxion Balie op Schiphol Plaza vlakbij arrival hal 4.

De bussen vertrekken tussen 06:00 en 21:00 uur gemiddeld elke 15 minuten. De maximale wachttijd is een half uur. De bussen vertrekken van platform A7 aan de voorzijde van de vertrekhal op Schiphol. De bus stopt voor de deur van het hotel en haalt u desgewenst ook weer op. Een enkele reis kost € 15,00 en een retour € 24,50. Kaartjes zijn te koop in de bus. Wilt u ook vertrekken met de shuttlebus vanaf het hotel, meldt u zich dan een dag voor vertrek bij onze receptie. Zij melden uw gewenste vertrektijd aan bij de shuttlebus.

Met de taxi
Vanaf Schiphol tot het hotel betaalt u maximaal € 45,00. Spreek voor vertrek een vast tarief af en neem bij voorkeur een TCA-taxi. Taxi vanaf het Centraal Station € 7,50.


MET DE AUTO
Vanaf Utrecht
U rijdt op de A2 richting Amsterdam. U kiest de A10 (Ring Amsterdam-West). U neemt de afslag S105, Geuzenveld/Centrum. U rijdt alsmaar rechtdoor op de Jan van Galenstraat, de brug over. Bij de stoplichten na de brug, Hugo de Grootplein, rijdt u nog een stukje rechtdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten, hoek Nassaukade, slaat u rechtsaf. Bij het 1ste stoplicht linksaf en vandaar uit rechtdoor over de Rozengracht. Aan het einde van de Rozengracht ziet u links de Westertoren. Na de Westertoren slaat u linksaf de Keizersgracht op. U ziet het hotel direct na de eerste brug aan uw linkerhand.

Vanaf Schiphol/Den Haag:
U rijdt op de A4 voorbij Schiphol richting Amsterdam. U kiest de A10 (Ring Amsterdam-West). U neemt de afslag S105, Geuzenveld/Centrum. U rijdt alsmaar rechtdoor op de Jan van Galenstraat, de brug over. Bij de stoplichten na de brug, Hugo de Grootplein, rijdt u nog een stukje rechtdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten, hoek Nassaukade, slaat u rechtsaf. Bij het 1ste stoplicht linksaf en vandaar uit rechtdoor over de Rozengracht. Aan het einde van de Rozengracht ziet u links de Westertoren. Na de Westertoren slaat u linksaf de Keizersgracht op. U ziet het hotel direct na de eerste brug aan uw linkerhand.

Parkeren
Parkeren is redelijk moeilijk en kostbaar. Het hotel heeft helaas geen eigen parkeerplaatsen. Het parkeertarief is € 5,00 per uur (van 09.00 tot 00.00 uur). Een dagkaart kost € 45,00 en een zondagkaart kost € 36,00. De kaarten zijn te koop bij onze receptie. Zij kunnen u ook informeren over parkeergarages in de omgeving. De bovengenoemde tarieven van taxi, shuttlebus en parkeerkaarten zijn de op dit moment (december 2010) geldende tarieven. Zij zijn aan verandering onderhevig.