Careers - The Toren Amsterdam - By the Pavilions Careers

CAREERS

SHARE

Werken bij the Toren

Onze medewerkers zijn het hart van onze organisatie. Wij faciliteren een bedrijfscultuur waarbij teamwork centraal staat, en waarbij talent wordt herkend en doorontwikkeld. Wij proberen het meeste uit de individu door middel van begeleiding, training, en mooie kansen. 

F & B-medewerker

The Toren Hotel (4*) is een bijzonder boutique hotel in het kloppend hart van Amsterdam. Het hotel is recentelijk overgenomen door de nieuwe keten Pavilions Hotels & Resorts, waardoor er nieuw management in het hotel is gekomen. Mede door het formaat van ons hotel weet ons goed getrainde team telkens weer de gast te verrassen met een hoog gepersonaliseerde service. Wij bieden onze gasten de juiste balans tussen informele en professionele service, doordat wij de gast en zijn/haar behoeftes buitengewoon goed begrijpen. Ons team reikt verder dan de individuele afdelingen, wij helpen elkaar waar nodig om de best mogelijke service te verlenen.


Wat zit er in de baan?

De F & B-medewerker heeft een breed scala aan vaardigheden; van perfect ontbijt, het geven van de meest minutieuze rondleidingen door het hotel, tot het serveren van de beste cocktails, drankjes en eten. Medewerkers van The Toren doen er alles aan om het verblijf van de gasten gedenkwaardig te maken, vooral door hun gastvrije en dynamische persoonlijkheid. Werktijden zijn tijdens de ochtend, middag of avond verspreid over de week (week- en weekenddagen).

Wie ben je?

Je bent een flexibele, sterke teamspeler en je hebt geweldige communicatievaardigheden. Je bent energiek om meer te leren over hoe je je service kunt verbeteren en uitblinken. Je hebt een positieve houding en je vindt het niet erg om je handen vuil te maken. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Het voelen van de behoeften van de gasten is iets dat vanzelfsprekend is en je bent in staat om de perfecte balans te vinden tussen informeel en professioneel zijn, terwijl je altijd een glimlach op je gezicht hebt. Bovendien bent u beschikbaar voor ochtend- en / of avonddiensten. Eerdere ervaring met de bereiding van voedsel en dranken heeft de voorkeur.

Wat bieden wij?

Een omgeving waar je je écht ontwikkelt op persoonlijk vlak. Een hecht team en een goede werksfeer. De functie biedt veel variatie en mogelijkheden om te groeien in het financiële vakgebied. Verder is je eigen inbreng altijd welkom, of je nu een maand bij ons in dienst bent of 15 jaar.

Financieel Administratief Medewerker

Wie zijn wij?

The Toren Hotel (4*) is een bijzonder boutique hotel in het kloppend hart van Amsterdam. Mede door het formaat van ons hotel weet ons goed getrainde team telkens weer de gast te verrassen met een hoog gepersonaliseerde service. Wij bieden onze gasten de juiste balans tussen informele en professionele service, doordat wij de gast en zijn/haar behoeftes buitengewoon goed begrijpen. Ons team reikt verder dan de individuele afdelingen, wij helpen elkaar waar nodig om de best mogelijke service te verlenen.

Wat ga jij doen?

Wij zijn op zoek naar een parttime of fulltime Financieel administratief medewerker die ondersteuning biedt aan de boekhouding van The Toren Hotel.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het:

 • Controleren van kasrapporten

 • Opstellen, controleren en verwerken van kasbetalingen en/of bankafschriften

 • Verrichten van correctieboekingen

 • Bewaken van debiteuren en crediteuren

 • Het controleren, inboeken en betalen van inkoopfacturen

 

Wie ben jij?

Je bent nauwgezet en accuraat, een goede teamspeler en je vindt het leuk om in een internationale, gastvrije omgeving te werken. Je bent energiek en proactief, en doet er alles aan om je werk op tijd af te krijgen. Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen en je bent een kei in het uitzoeken en oplossen van financiële vraagstukken. Je hebt recentelijk een relevante financiële opleiding gevolgd (MBO/HBO). Je hebt ervaring in de financiële sector, en je woont in (of in de buurt van) Amsterdam. Verder herken jij je de volgende eigenschappen:

 

 • Analytisch en met een oog-voor-detail

 • Gestructureerd en nauwkeurig

 • Pro-actief

 • Je spreekt Engels én Nederlands

 • Communicatief sterk en betrouwbaar

 • Kennis van financiële systemen

 • Kennis van administratieve processen en procedures

 • Ervaring met MS-Office software (vooral Excel)

 • Affiniteit en/of ervaring met HR processen is een pré

 

Wat bieden wij?

Een omgeving waar je je écht ontwikkelt op persoonlijk vlak. Een hecht team en een goede werksfeer. De functie biedt veel variatie en mogelijkheden om te groeien in het financiële vakgebied. Verder is je eigen inbreng altijd welkom, of je nu een maand bij ons in dienst bent of 15 jaar.

Geïnteresseerd?


Neem contact met ons op door je CV en korte motivatiebrief naar het onderstaande adres te mailen. Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Human Resources The Toren Hotel
Keizersgracht 164
1015 CZ Amsterdam
Telefoon: +31(0)20 622 60 33
[email protected]